Gastromax osteskærer testvinder


Ostehøvlen har det hele, viser resultatet af en undersøgelse på Smartson.se, et svensk test-site, og vigtigst, så kan den skære tynde skiver, nøjagtig som vi helst vil have vores skiveskårne ost.
 

Testen er blandt andet lavet, fordi den er det køkkenredskab, der bliver brugt allermest i svenske hjem. Det forholder sig nemlig sådan, at alle svenskere i gennemsnit høvler sig igennem 13 kg skæreost om året – formentligt ligger danskere på nogenlunde samme niveau.
 
For en familie på fire betyder det i teorien 50 kilo ost om året, og altså vel at mærke helst i appetitlige, tynde og hele osteskiver.

Gastromax osteskærer får topkarakter i en test af otte forskellige modeller. Materiale og formgivning er i høj kvalitet, og de to elementer komplementerer hinanden. Blandt andet har en diskret krave på håndtaget stor funktionel effekt som støtte for tommelfingeren, hvilket giver et fast greb ved brug.

Uanset ostetype leverer Gastromax-høvlen toppræstation. Skiverne er tynde og hele, og osten bevarer en jævn kant uden osterester.
Multifunktionel

Høvlens kant er skarpslebet – ideel til at dele osteskiver eller -blokke i mindre stykker, og i toppen spidser den til, så den kan bruges til at ”spidde” og opsamle ost, så behøver man ikke at få ”ostefingre”!

Gastromax osteskærer er testens mindste og mest multifunktionelle, og den er sin pris værd.
Forhandles af F&H – kontakt kundeservice på 89 28 13 00, hvis du vil vide mere.

* Ostehøvlen er et redskab til at skære et stykke ost i tynde skiver. Den blev opfundet af en snedker, nordmanden Thor Bjørklund. Han tog patent på opfindelsen i 1925 og oprettede to år senere en ostehøvlsfabrik i Lillehammer.  (kilde: wikipedia.org) 

BRANDS

Skandinaviens førende brandhouse - velkendte, stærke brands i konstant udvikling til trendy, moderne, klassiske og stilbevidste kunder.

>>

KUNDESERVICE

Giver svar på dine spørgsmål vedr. ordre, faktura, følgeseddel, reklamation og henviser til forhandlere. Vi er her for at hjælpe!
Hotline hver
dag fra kl. 8.
 

>>