Jobs

Jobs

Ansat i F&H

F&H koncernen har i dag over 250 ansatte, som designer, udvikler, indkøber, markedsfører, sælger, pakker og distribuerer Skandinaviens største sortiment inden for kitchen, living & dining.

De årlige trivselsundersøgelser viser en stolthed over at være en F&H’er. Vi er vilde med at gøre andre glade – kunderne, leverandørerne, kollegerne - derfor har flere af virksomhedens medarbejdere også været ansat i rigtig mange år og opbygget en stor erfaring samt bred kompetence fra virksomhedens forskellige afdelinger.

F&H er en koncern i vækst, og der kommer hele tiden nye medarbejdere til, og vi er derfor konstant på udkig efter engagerede og dygtige personer.

Der er en lang række personalegoder forbundet med at være ansat i F&H, og kerneværdien ’ordentlighed’ er gennemgående for arbejdsdagen både internt og eksternt.

Hvis du synes, det kunne være sjovt at være i en koncern fuld af forandringer samtidig med, at du skal holde fodfæstet og mange bolde i luften, og hvis du kan lide at kvalitet betyder noget, og at der ikke er noget bedre end isenkram og designerprodukter - ja, så er du velkommen til at søge de ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.

Det er kun muligt at sende din ansøgning elektronisk.

Send din ansøgning her