Kundecenter

Kundecenter

Erhvervskunder

God service er en hjertesag for F&H, og Kundecenteret er til for at hjælpe.

En fast stab af kompetente salgsassistenter med solid, faglig viden og et bredt produktkendskab vil derfor gøre alt for at finde gode og konstruktive løsninger på evt. udfordringer.

Ring 8928 1313, når du har brug for professionel faglig assistance - vi vil gøre vores yderste for at give dig den bedste og mest effektive service.

Kundecenteret er åbent fra 8-16 på hverdage, fredag til 15.30.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundecenter@fh-as.dk – vi gør alt for at sikre, at du hurtigt får svar på din forespørgsel.

Du kan også møde Kundecenterets medarbejdere på F&H’s to årlige messer. Det er vores erfaring, at det altid også er rart at mødes personligt, når man ellers primært har telefonisk kontakt – så vi glæder os til at møde dig!

 

Download reklamationsseddel her

 

Privatkunder

F&H sælger ikke til private, og kan derfor heller ikke vejlede eller modtage reklamationer fra private.

Alle kundehenvendelser skal ske til butikken, hvor du har købt varen. I menuen til venstre kan du dog finde nyttige vejledninger og tips for nogle af vores produkter.

Er du på udkig efter et af vores mange brands eller varemærker i dit nærområde, så hjælper vi gerne på 8928 1300, eller du kan se vores forhandlerliste her.

Du er også altid meget velkommen til at sende os en mail på kundecenter@fh-as.dk