Kundecenter

Kundecenter

Erhvervskunder

God service er en hjertesag for F&H, og Kundecenteret er til for at hjælpe.

En fast stab af kompetente salgsassistenter med solid, faglig viden og et bredt produktkendskab vil derfor gøre alt for at finde gode og konstruktive løsninger på evt. udfordringer.

Ring 8928 1313, når du har brug for professionel faglig assistance - vi vil gøre vores yderste for at give dig den bedste og mest effektive service.

Kundecenteret er åbent fra 8-16 på hverdage, fredag til 15.30.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundecenter@fh-as.dk – vi gør alt for at sikre, at du hurtigt får svar på din forespørgsel.

Du kan også møde Kundecenterets medarbejdere på F&H’s to årlige messer. Det er vores erfaring, at det altid også er rart at mødes personligt, når man ellers primært har telefonisk kontakt – så vi glæder os til at møde dig!

Reklamation

Vi vil gerne gøre det nemt for dig!

I F&H har vi stor fokus på god service, og selvom vi bestræber vi os på at levere varer af god kvalitet til vores kunder, sker det fra tid til anden, at der opstår fejl og/eller mangler, hvilke vi naturligvis står klar til at afhjælpe bedst muligt.

Vi har derfor implementeret reklamationsbehandling i vores webshop, så du nemt og enkelt kan få hjælp med din reklamation. Når du har udfyldt formularen sendes den, via et enkelt klik, til F&H Kundecenter, som sidder klar for videre behandling.

I de tilfælde, hvor vi ønsker varer retur, mailer vi en Returordre til dig, som skal følge varerne retur til kreditering. Øvrige varer vil blive krediteret jf. gældende regler og vilkår.

Vejledning:

1: Indtast din kundereference/dit kundenavn her.

2: Søg på det ønskede produkt. Ved 'Enter' tilføjes produktet nedenunder. Du kan søge på enten: Varenummer, Varetekst eller stregkode.

3: Indtast oplysninger om valgt(e) produkt(er): Antal, årsag til reklamation samt note til det enkelte produkt.

4: Har du en speciel note til reklamationen, kan den tilføjes i feltet her.

 

Gå til B2B-shoppen her

 

Privatkunder

F&H sælger ikke til private, og kan derfor heller ikke vejlede eller modtage reklamationer fra private.

Alle kundehenvendelser skal ske til butikken, hvor du har købt varen. I menuen til venstre kan du dog finde nyttige vejledninger og tips for nogle af vores produkter.

Er du på udkig efter et af vores mange brands eller varemærker i dit nærområde, så hjælper vi gerne på 8928 1300, eller du kan se vores forhandlerliste her.

Du er også altid meget velkommen til at sende os en mail på kundecenter@fh-as.dk