Om F&H

Cookies på fh-as

Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet ja nej
Trafikmåling ja ja
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) nej nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering nej nej


Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
F&H of Scandinavia A/S
Gl. Skivevej 70
DK-8800 Viborg
Tlf. +45 8928 1300
Email: info@fh-as.dk

Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Cookies anvendt på fh-as
1. parts cookies

Session Cookie
Navn: ASP.NET_SessionId
Levetid: 20 minutter eller når du lukker vinduet.
Beskrivelse: Denne cookie logges anonymt til trafik analyse.

__utma, __utmb, __utmc, __utmz
Navn: Google Analytics
Levetid:
Beskrivelse: Anvendes til anonym trafik analyse
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Preview af 1. marts 2012 udgave: http://www.google.com/policies/privacy/preview/

Dynamicweb
Navn: VisitorID og VistDate
Levetid: 1 år
Beskrivelse: Anvendelse til trafik analyse

Husk mig hele dagen cookie
Navn: .ASPXFORMSAUTH
Levetid: 600 mins 
Beskrivelse: Cookien sørger for, at du kan nøjes med at logge ind én gang dagligt, hvis du sætter markering i "Husk mig hele dagen".

Sortiment ordreblok cookie
Navn: USESORTIMENTBLOCK
Levetid: 7 dage
Beskrivelse: Cookien sørger for, at din markering for ordreblok via Sortimentsliste gemmes til næste gang. Marketingen er kun synlig, hvis du har et sortiment hos F&H.

3. parts cookies

_AVESTA_ENVIRONMENT
Navn: MailChimp cookie
Levetid: 20 minutter eller når du lukker vinduetPREF
Navn: Google Search Indstillinger
Levetid: 2 år
Beskrivelse: Anvendes ikke, men er på en eller anden måde knyttet til Google Analytics og er en standard cookie sat af google.com
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Preview af 1. marts 2012 udgave: http://www.google.com/policies/privacy/preview/

Visitor_INFO1_LIVE
Navn: YouTube cookie
Levetid: 8 måneder
Beskrivelse: Anvendes ikke af os, men af YouTube (Google), som du kan læse mere om i deres privatlivspolitik. Privatlivspolitik: http://www.youtube.com/t/privacy

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer og e-mail. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos F&H of Scandinavia A/S, skal du rette henvendelse på nar@fh-as.dk eller telefon 8928 1348. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger opbevares så længe det er nødvendigt for at kunne yde en god service. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.



Sidst opdateret 27.05.2015