Om F&H

HOLM konceptet

Med udviklingen af konceptet HOLM lanceres en ny, unik serie af køkkenprodukter skabt til det saftige, møre, velsmagende måltid.

For Claus Holm handler det hele om kærlighed til smagen og til hverdagen. Han ønsker at skabe lyst til hverdagen og lyst til livet gennem store smagsoplevelser. I arbejdet med smagen søger Claus Holm derfor kompromisløst friske råvarer og det bedste værktøj.

HOLM-serien er køkkenværktøj udviklet i samarbejde med Claus Holm, og afspejler passionen for den gode mad. Han har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.

Claus har altid arbejdet med mad, og den ro og den glæde han finder ved at arbejde med opskrifter, smagsudvikling og et væld af råvarer i sit køkkenværksted, giver ham dagligt bekræftelse i, at han er på rette hylde.

Om køkkenserien siger Claus Holm: “HOLM er køkkengrej, som jeg er stolt af! Det er ukomplicerede, gennemtænkte produkter i gode, gedigne materialer, hvor hvert materiale er valgt ud fra redskabets funktion. Det skal være trygt for forbrugeren at købe mine produkter. Jeg gør mig umage, og jeg lover ikke mere, end jeg kan holde – til gengæld kan du også regne med det, jeg lover [BUM!]”

I HOLM sortimentet finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til madlavning. HOLM kan købes i landets isenkræmmere fra september.