Om F&H

F&H er flyttet til Canica AS

En omstrukturering hos F&H’s ejer, Canica AS i Norge, har gjort, at F&H ikke længere er et datterselskab under den norske Centurie koncern (tidl. Jernia), men pr. 30. juni 2015 er blevet en koncern direkte under Canica AS.

Dermed kommer F&H tæt på Canica, som er et af de største privatejede investeringsselskaber i Norge. Aktiviteterne er primært fokuseret på aktiv og langsigtet ejerskab indenfor sektorer, der dækker detailhandel, hurtig omsættelige forbrugsgoder, fast ejendom og produktion.

Canica er familieejet virksomhed, styret af grundlæggende familieværdier med høj grad af loyalitet og respekt for både medarbejdere og samfundet.

Blandt Canica’s største investeringer er Orkla med mere end 17.000 medarbejdere og en omsætning på 33 milliarder norske kroner. Men også Centurie, der ejer Jernia og Järnia, er med i Canica-koncernen.

Desuden ejes onlinevirksomheden Komplett Group, Leisure Group, der investerer i hoteller og wellness, Real Estate, der investerer i fast ejendom indenfor fx butikker og lager samt en række andre virksomheder - og herunder så også F&H of Scandinavia.

I 2014 kunne Canica AS præsentere et overskud på 1,3 milliarder norske kroner, og en egenkapital på 11,3 milliarder norske kroner.

Canica AS blev grundlagt i 1985 af Stein Erik Hagen, og har hovedkontor i Oslo.

Omstruktureringen medfører ingen ændringer i personalet hos F&H eller i samarbejdet med vores kunder.

For evt. yderligere information om Canica se: www.canica.no