Om F&H

Årsregnskab 2015

Endnu et år med positivt resultat fra F&H – og endnu en kendis til Viborg virksomheden.

Isenkramgrossisten F&H i Viborg har nu afsluttet regnskabsåret 2015, og for syvende år i træk med et positivt resultat.

F&H of Scandinavia har – som navnet antyder – hele Skandinavien som sit primære hjemmemarked, og årets resultat blev derfor især påvirket af svækkelsen af kursen på den norske krone og generel afmatning på det norske marked. Da en væsentlig del af indkøbet samtidig foregår i dollar, der var stigende hele året, forstærkede det blot effekten af kursfaldet.

Derfor kunne 2015-resultatet ikke helt matche tidligere års resultater, men en god og stærk vækst på det danske marked gjorde, at året alligevel endte positivt. “Vi kan selvfølgelig ikke være tilfredse med tilbagegang", udtaler administrerende direktør Knud Lomborg, - men det er vilkårene, når man opererer på flere markeder og med flere valutaer”.

“Vi kan heldigvis se, at 2016 er startet tilfredsstillende på alle markeder, og vi er særlig stolte af, at vi her i februar, i forbindelse med lanceringen af et nyt stel fra Christian Bitz, har bragt endnu en kendis til Viborg. Christian Bitz supplerer dermed Claus Holm og Mette Blomsterberg, som vi i forvejen har et tæt samarbejde med - og bl.a. derfor har vi en stor tro på fornyet vækst i løbet af året”, slutter Knud Lomborg.

Fakta/tal (i mio. DKK):    
  2015 2014
Omsætning: 714 726
EBITDA: 16 25
Egenkapital: 97 96
Antal ansatte: 233 225

 


 


 
 

Kontakt for yderligere oplysninger:
Adm. direktør Knud Lomborg, telefon 8928 1300


F&H of Scandinavia ejer/forhandler bl.a. Södahl, Nuance, Lyngby Glas, Rosti Mepal/Margretheskålen, HOLM, Bitz, Blomsterbergs, Soehnle, Leifheit, Jamie Oliver og mange, mange flere.