Om F&H

Zone Denmark købt af F&H

F&H overtog 1. august 2018 alle aktiviteter i brandet Zone Denmark og cementerer dermed endnu engang sin position som Skandinaviens absolut førende brand og trading house indenfor sit område. 

Zone Denmark er over de seneste år omdannet fra leverandør af mainstream baderumstilbehør til et unikt designbrand. Design-dna’et er skåret til, kollektionerne reduceret med næsten 40 %, og samarbejdet med eksterne danske designere er intensiveret. Herudover er der lagt en øget indsats i salgsunderstøttende materiale til butikkerne, så produkterne bliver selvforklarende for forbrugeren.

Initiativerne har virket. Både i 2016 og 2017 har Zone Denmark vækstet 25 % om året, og brandet har vundet seks internationale designpriser – herunder tre Red Dot Awards – samt lige modtaget 4 nomineringer til German Design Awards.

Administrerende direktør Knud Lomborg udtaler: ’Vi har fulgt udviklingen i Zone Denmark de seneste sæsoner og ser det som et ideelt match til vores eksisterende palet af brands. Det er jo ikke kun forretningen vi overtager, men heldigvis også teamet af dygtige og kompetente medarbejdere, og det er vores forventning, at vi med vores fælles kompetencer kan intensivere den rejse brandet har været på, til glæde for både medarbejdere, virksomheden og ikke mindst vores kunder’.       

Zone Denmark har været drevet af et andet Viborg-firma Bovictus A/S og aktiviteterne samles så nu i F&H’s hovedkontor i Viborg, kun få kilometer fra Zone Denmarks tidligere adresse.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Adm. direktør Knud Lomborg, mail kl@fh-as.dk eller 8928 1300

 

DK-pressemeddelse

GB-leverandørinfo