Om F&H

Logistikdirektør

Ledelse af særdeles velfungerende logistikfunktion under udvikling

Vi søger for F&H of Scandinavia en logistikdirektør til at tage ansvaret for lager og logistik i Skandinaviens største brand house inden for kitchen, living og dining produkter og artikler. F&H har ca. 33.000 m3 lager fordelt på flere adresser i Viborg, hvorfra der årligt håndteres og leveres mere end 130.000 forsendelser. F&H oplever vækst og en stor udvikling i det internationale salg, hvilket vil være en del af den udviklingsopgave, der ligger for den nye logistikdirektør at påtage sig.

Som logistikdirektør bliver du ansvarlig for logistikledelse og logistikprojekter i F&H koncernen. Ledelsesopgaven indebærer blandt andet ansvaret for en logistikafdeling med fem mellemledere og ca. 60 fastansatte lagermedarbejdere, som vokser til op imod 100 ansatte i højsæsonen. Endelig indebærer opgaven ansvaret for den overordnede facility management på F&H’s adresser. Logistikdirektøren refererer til den administrerende direktør og indgår i F&H’s direktørgruppe.

Stærk og engageret leder 
Vi søger en erfaren logistikleder, der har erfaring med global logistik, B2B- samt B2C-logistik og ikke mindst ledelse. Du kommer ideelt fra en lignende position, men kan alternativt også komme fra en stilling, hvor du har opnået de rette kompetencer, men er klar til at træde skridtet op. Kompetencemæssigt er du stærk på IT, ligesom du begår dig ubesværet på engelsk.

Som person er du en stærk og synlig leder med et højt drive, der evner at sætte retning og vise vejen. Ledelsesopgaven er ikke ubetydelig med op imod 100 medarbejdere på lageret i højsæsonen, hvorfor tydelighed og engagement er væsentlige personlige egenskaber, der søges. Endelig søger vi den kandidat, der er drevet af at udvikle på baggrund af de muligheder og udfordringer, der foreligger. Der påkræves ingen revolution, men en løbende optimering initieret af et naturligt engagement og nysgerrighed forventes.  

Interesseret?
Dette er en enestående mulighed for at blive en del af ledelsen i F&H, der leverer branchens bedste logistik og har en høj kundetilfredshed. Logistikdirektøren får sit eget kompetenceområde og en selvstændig rolle i en favnende og dynamisk position. Man får ansvaret for at sikre fortsat effektiv logistik i en ansvarlig og ordentlig virksomhed, hvor materiel og teknik er virkemidler – ikke mål.

Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Eva Holm Mikkelsen på +45 21800086. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft udelukkende dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du indtaster. Alle henvendelser behandles fortroligt.