Om F&H

F&H er nu klar til at åbne i København

Stor, ny Concept Store med boligbrands åbner ved Gråbrødretorv


’Kitchen Living Dining’ er navnet på en ny, 900 m2 stor boligbrand-butik, der 29. august åbner lige i hjertet af København. Butikken, der er beliggende i den historiske, gamle bankbygning på Niels Hemmingsens Gade 28, får indgang lige ud mod Gråbrødretorv og kommer til at præsentere en række danskejede boligbrands inden for interiør, køkken, borddækning og bad.

Visionen er at give gæsterne en oplevelse af en anderledes butik, hvor de eksponerede brands som i et showroom præsenteres med hele sortimentet, og hvor der også løbende vil være spændende events og andre tiltag. Et fagligt uddannet personale vil kunne guide gæsterne gennem de forskellige universer fra bl.a. Södahl, Zone Denmark, Rosti, BITZ, Lyngby Glas, Morsø, Villa Collection og Blomsterbergs.

’KitchenLivingDining’ Concept Store vil naturligvis også, samme dag som de er tilgængelige, kunne præsentere de aktuelle nyheder fra de forskellige brands. Butikken arbejder med cross channel og interaktive skærme, så der også kan bestilles til levering på hjemmeadressen.

I forbindelse med åbningsdagene sidst i august vil man i butikken kunne møde bl.a. Claus Holm, Christian Bitz og Mette Blomsterberg, der alle har deres produktserier lanceret i ’Kitchen Living Dining’, og derfor vil man kunne få en uformel snak og tankerne bag og få gode tips og råd om anvendelse m.v.’Kitchen Living Dining’ er en ny boligbrand-butik med danske brands, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i den historiske gamle bankbygning på hjørnet af Gråbrødretorv.


Billedlink


Yderligere oplysninger: 
Salgsdirektør Morten Hansen, mha@fh-as.dk, tlf. 2966 3922