Om F&H

F&H Persondatapolitik (GDPR)

F&H-koncernen er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger.

F&H of Scandinavia A/S
Gl. Skivevej 70, DK-8800 Viborg
E-mail: persondata@fh-as.dk

Telefon +45 8928 1300
CVR-nr. 1032 5838

Når du køber hos os, behandles følgende personoplysninger: 
  • Når du køber en vare hos os, har vi brug for debitor-stamdata om dig for at kunne ekspedere ordren og levere varen. 
  • Disse oplysninger vil være firmanavn, adresse, telefonnummer, mail, kontaktperson, leveringsadresse, CVR-nr. og bankoplysninger.
  • Oplysningerne er typisk afgivet af dig, som kunde i forbindelse med vores samhandel.Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe vi har en samhandel. Og under henvisning til bogføringsloven skal oplysningerne opbevares minimum 5 år efter faktureringen.
 
Når du sælger til os, behandles følgende personoplysninger: 
  • For at kunne registrere et varekøb hos dig, har vi brug for kreditor-stamdata om dig. 
  • Disse oplysninger vil være firmanavn, adresse, telefonnummer, mail, kontaktperson, leveringsadresse, CVR-nr. og bankoplysninger.
  • Oplysningerne er typisk afgivet af dig, som leverandør i forbindelse med vores samhandel.
  • Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe vi har en samhandel. Og under henvisning til bogføringsloven skal oplysningerne opbevares minimum 5 år efter købet.
 
Når du søger job hos os, behandles følgende personoplysninger: 
  • For eventuelt at kunne ansætte dig, har vi brug for oplysninger under rekrutteringen. 
  • Disse oplysninger vil være navn, adresse, telefonnummer, mail, seneste stillingsbetegnelse, uddannelse, eksamensbeviser, anbefalinger, foto og joberfaring.
  • Oplysningerne er afgivet af dig, som jobansøger i forbindelse med en opfordret eller uopfordret rekruttering. 
  • Vi opbevarer dine personoplysninger i op til 6 måneder, efter at vi har modtaget din ansøgning.
Ændringer af oplysninger
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Såfremt du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter dine personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles, eller hvis du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til os på persondata@fh-as.dk

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

F&H Persondatapolitik er udarbejdet den 25. maj 2018.