B2B Shop

F&H Groups B2B-shop er forbeholdt vores forhandlere. Shoppen indeholder alle aktuelle varer med oplysning om nettopris, retningspris, kollistørrelse, lagerstatus m.v. samt mulighed for at se tidligere ordrer, ordrestatus og meget andet.

Brugernavn og password fås ved henvendelse til Kundecenteret, der også er behjælpelige ved evt. problemer med at logge på eller lignende.

Pressemeddelelser

Et højt prioriteret fokusområde for F&H Group A/S

F&H Group anvender pressemediet i meget stor udstrækning som en direkte salgssupport på alle primære brands. Der bliver hvert år udsendt flere hundrede pressemeddelelser med tilhørende foto, foruden deltagelse med eksponering i konkurrencer, hvervepræmier, sponsering etc.

Desuden afholdes møder og arrangementer med de fleste forlag og magasiner, hvor produktnyheder bliver præsenteret og demonstreret.

Det betyder masser af omtaler/eksponeringer i ugeaviser, aviser, ugeblade og boligmagasiner, foruden product placement i en lang række TV-udsendelser og film.

Desuden opdateres individuelt for flere brands løbende på både Facebook, Instagram og Pinterest med nyheder m.v.

Såvel PR som sociale medier vil også fremadrettet være højt prioriterede fokusområder for F&H Group.

Mediecenter

I F&H Groups B2B-Portal er der adgang til at downloade produktbilleder og logoer i enten 300 dpi (trykopløsning) eller 72 dpi (webopløsning). Desuden kan der være forskellige tekster og andre produktinformationer. Billederne hentes som en komprimeret fil (zip), og der er mulighed for at sende denne fil direkte til en anden modtager – fx et reklamebureau eller en avis.

Skal man have adgang til det fulde sortiment inkl. fx ens egne private label produkter, skal der anvendes login.

Miljøbilleder for udvalgte brands findes i ekstern billedbank.

Logistik

F&H Group har Skandinaviens mest optimale logistik inden for branchen

Vores team af medarbejdere i logistikken arbejder dynamisk og effektivitet. Det skal helst virke, som om alt fungerer helt automatisk – så har vi ydet dig den allerbedste service. Lageret er bemandet 24 timer i døgnet og udstyret med den nyeste teknologi indenfor bl.a. ’Pick by Voice’ og Axapta 2012.

F&H Group kender behovet for at matche krav og ønsker til mærkning, emballering og levering, og vi leverer dagligt til alle butikker og forhandlere i hele Skandinavien via vores stærke distributionsnet.

Der kommer årligt ca. 4.500 lastvognstog til og fra F&H Group’s centrallager i Viborg, der med sine i alt 40.000 m2 har mere end 55.000 pallepladser.

Lageret rummer mere end 15.000 varenumre med en udskiftning på ca. 20 % om året.

F&H Group har handlet med Asien siden 1945 og var blandt de allerførste danske grossistvirksomheder, som tog dertil for at trade. Logistik har derfor altid været en naturlig del af vores forretningskoncept og spiller i dag en vigtig rolle i helheden.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende logistik.

Kontakt kundecenter

God service er en hjertesag for F&H Group, og Kundecenteret er til for at hjælpe.

En fast stab af kompetente salgsassistenter med solid, faglig viden og et bredt produktkendskab vil derfor gøre alt for at finde gode og konstruktive løsninger på evt. udfordringer.

Du kan også møde Kundecenterets medarbejdere på F&H Group’s to årlige messer. Det er vores erfaring, at det altid også er rart at mødes personligt, når man ellers primært har telefonisk kontakt – så vi glæder os til at møde dig!

Ring 8928 1313, når du har brug for professionel faglig assistance – vi vil gøre vores yderste for at give dig den bedste og mest effektive service.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundecenter@fh-as.dk – vi gør alt for at sikre, at du hurtigt får svar på din forespørgsel.

Kundecenter Danmark

Åbningstider

Mandag – torsdag
8:00 til 16:00

Fredag
8:00 til 15:30

Kontakt

kundecenter@fh-as.dk

Send e-mail

+45 8928 1313

Ring op

Heidi Andersen

Kundecenterleder

+45 7633 3924
han@fh-as.dk

Marianne Nielsen

Salgsassistent

+45 8928 1316
mni@fh-as.dk

Pia Kristoffersen

Salgsassistent

+45 8928 1315
pkr@fh-as.dk

Sofia Khunburan Egelund Olsen

Salgsassistent

skeo@fh-as.dk

Nathalie Aimeé Skov Andersen

Salgselev

+45 7633 3928
nasj@fh-as.dk

Kundecenter Norge

Åbningstider

Mandag – fredag
8:30 til 16:00

Kundeservice telefon
09:00 – 11:30
12:30 – 15:00

Kontakt

info@fh-group.no

Send e-mail

+47 4000 5988

Ring op

Marit Kristina Fjærestad Eidet

Leder B2C og Kundesenter

maei@fh-as.no

Wenche Nielsen

Back-office & Salgssupport

+47 9244 8641
wn@fh-as.no

Kundecenter Sverige

Åbningstider

Mandag – torsdag
9:00 til 12:00

Fredag
13:00 til 16.00

Kontakt

info@fh-group.se

Send e-mail

+46 8446 3344

Ring op

Susanne Henriksson

Försäljningsassistent

8446 3344
suh@fh-ab.se

Privatkunder

F&H Group sælger ikke direkte til private, og kan derfor desværre heller ikke vejlede eller modtage reklamationer fra private.

Alle kundehenvendelser skal ske til butikken eller webshoppen, hvor du har købt varen.

Er du på udkig efter et af vores mange brands eller varemærker i dit nærområde, så hjælper vi gerne på 8928 1300. Du er også altid meget velkommen til at sende os en mail på kundecenter@fh-as.dk

Det er også muligt at købe de fleste af vores brands på webshoppen kitchenlivingdining.com.